Martijn Rademakers & Sabine Scheepstra nemen je mee in de wereld van Strategie & Implementatie. Een strategie met impact, dat wil toch iedere organisatie? Dat vraagt om succesvolle implementatie. Hoe doe je dat het meest effectief? Wat zegt de literatuur daarover en wat weten we uit de praktijk Martijn & Sabine gaan op deze vragen in tijdens dit webinar.

Woensdag 14 juli – 11:00 uur tot 12:00 uur
 • Exclusief op persoonlijke uitnodiging
 • Interactieve sessie

  Over Martijn

  Martijn is bedrijfsstrateeg met meer dan 25 jaar ervaring in binnen- en buitenland. Zijn advieswerk combineert hij met Executive Education. Als adjunct professor of strategy & organization doceert Martijn aan de business schools van Amsterdam (ABS), Rotterdam (RSM), Tilburg (TIAS), en Jakarta (TAU). Van zijn mentor bij Harvard University leerde hij de kunst van het doorgronden en schrijven van business cases. In de afgelopen jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd in advies en onderzoek naar digitale transformatie.

  Over Sabine

  Sabine is expert op het gebied van transformatie en innovatieve organisatiemodellen. Na haar studie aan de Universiteit Utrecht heeft zij in het bedrijfsleven ruime ervaring opgedaan met digitalisering en strategische verandertrajecten. Zij adviseert en begeleidt het hogere management van organisaties en veranderteams over hun strategie, veranderaanpak en het creëren van beweging. Sabine is gecertificeerd Agile Master bij het Agile Consortium en geeft gastcolleges aan verschillende business schools (ABS, TIAS). Verder is zij jurylid van de jaarlijkse IPMA awards in Nederland.

  Menu